Főoldal » Blog » Cikkek az online könyvelésről

Cikkek az online könyvelésről


Online könyvelés előnyei és hátrányai

Az internet jelentősen megkönnyíti az emberek életét. Nem csak óriási információhalmaz, amelyből pillanatok alatt lehet a minket érdeklő dolgokat kihalászni, hanem kapcsolatokat teremthetünk (Facebook), vásárolhatunk (webáruházak), filmeket nézhetünk (Youtube)... Tovább olvasom »

Hogyan könyvelünk az interneten 1.

Az internetes bankolást mindenki ismeri. Megnyitjuk a böngészőnket és beütjük a az adott bank honlapját, ahol különböző biztonsági kapukon átjutva pénzügyeinket intézhetjük... Tovább olvasom »

Hogyan könyvelünk az interneten 2.

Az előző bejegyzésemben arról írtam, hogyan lehet eljutni az online könyvelési felülethez, amely egy mondatban összefoglalva még egyszer:... Tovább olvasom »

Szakértői könyvelés: a forradalmi ötlet

Mikor pénzügyi vezető voltam egy nagyobb kereskedő cégnél, mindig az volt a problémám, hogy nem tudtam hogy mit csinál a könyvelő. Persze "nagyjából" tudtam, hogy jól csinálja dolgát, de amikor a ki nem fizetett vevőket egyeztettük, égnek állt a hajam... Tovább olvasom »

Miért jár jobban a szakértői könyveléssel?

Cégünk, a Távügyvitel Kft. 8 éve indította el a szakértői könyvelési szolgáltatását. A 8 év alatt kb. 70 cég képviseleti könyvelését láttuk illetve látjuk el. Nehéz dolgunk volt, mert teljesen új megközelítésben álltunk hozzá a könyveléshez... Tovább olvasom »

Szakértői könyvelés: milyen cégeknek lehet jó?

Kik használják szakértői könyvelési szolgáltatásunkat? Összeszedtem néhány céges példát, (név nélkül) amely jól mutatja szolgáltatásunk kreatív felhasználási módjait:... Tovább olvasom »

Ha nem akar a számlák rögzítésével bajlódni

Először is érdemes tisztázni, miben különbözik a távkönyvelés a szakértői könyvelési szolgáltatásunktól: A szakértői könyvelés során az ügyfelünk rögzíti a bizonylatokat, míg távkönyvelés során a rögzítést is mi végezzük. Tovább olvasom »

Ha nem akar könyvelőt valtani, de szeretne online könyvelést...

Előző bejegyzésemben arról írtam, milyen érdeklődési csoportok használhatják rendszerünket. Most a Bérlőket veszem górcső alá. Ha valaki a Google levelezőrendszerén, a Gmail-en nyit egy fiókot, csupán egy böngészőre és egy internetkapcsolatra van szüksége. Semmit sem kell telepítenie, minden adat a Google szerverein tárolódik. Tovább olvasom »


További témák az online könyvelésről

Hogyan dolgozunk?

Online könyvelés bemutatók

Cikkek az online könyvelés előnyeiről

Esettanulmányok

Online Könyvelési Rendszerünk funkciói

Adózási tájékoztatók